aw2
 aw2

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Συνταγή μπισκότων κουλουρακιών Mocha

Αυτό το εύγευστο αρωματικό mocha κουλουράκι προέρχεται από έναν μεγάλο λίγο βιβλίο ψησίματος αποκαλούμενο «Itty της Cindy πολυδιασπασμένο βιβλίο ψησίματος». Για αυτήν την συνταγή προσθέτουμε την ολλανδική επεξεργασμένη σκόνη κακάου σε μια βασική ζύμη κουλουρακιών για να της δώσουμε μια ομαλή γεύση σοκολάτας και cornstarch (αλεύρι καλαμποκιού) έχει αντικαταστήσει μερικών από το για κάθε χρήση αλεύρι για να παραγάγει μια λεπτή μέταλλο--σας-στοματική σύσταση.Δεδομένου ότι είναι πάντα δύσκολο να είναι γνωστό πότε ένα μπισκότο σοκολάτας ψήνεται πλήρως, προσέξτε αυτό το κουλουράκι προσεκτικά όπως γίνονται όταν οι άκρες είναι ξηρές αλλά το κέντρο φαίνεται ακόμα λίγα υγρά (ένα toothpick που παρεμβάλλεται στο κέντρο βγαίνει καθαρός). Η σκόνη κακάου έχει μια επίδραση ξήρανσης στα ψημένα αγαθά έτσι αυτά τα μπισκότα τρώγονται καλύτερα μέσα σε μερικές ημέρες από το ψήσιμο. Δηλαδή εάν διαρκούν αυτόν πολύ.

Κουλουράκια:

ζάχαρη 1 1/2 ζαχαροπλαστών φλυτζανιών (195 γραμμάρια) (που κονιοποιούνται ή τήξη)

σκόνη κακάου 3/4 φλυτζανιών (60 γραμμάρια) ολλανδικός-επεξεργασμένη

για κάθε χρήση αλεύρι 2 1/4 φλυτζανιών (315 γραμμάρια)

cornstarch 3 κουταλιών σούπας (25 γραμμάρια)

1/2 άλας κουταλακιών του γλυκού

ανάλατο βούτυρο 1 1/2 φλυτζανιών (340 γραμμάρια), θερμοκρασία δωματίου

εκχύλισμα 1 1/2 βανίλιας κουταλακιών του γλυκού (6 γραμμάρια) καθαρό

σκόνη espresso 2 κουταλιών σούπας (8 γραμμάρια) στιγμιαία

Διακοσμήστε:

3 ουγγιές (75 γραμμάρια) άσπρης σοκολάτας, που τεμαχίζεται χυδαία

1 φυτικός περιορισμός κουταλακιών του γλυκού

Προθερμάνετε το φούρνο σε 325 βαθμούς Φ (165 βαθμοί Γ). Ελαφριά βουτύρου (ή ψεκασμός με Pam) πανοραμική λήψη ψησίματος 15 X 10 ίντσας (38 X.25 εκατ.).

Σε ένα μικρό κύπελλο, κοσκινίστε τη ζάχαρη ζαχαροπλαστών με τη σκόνη κακάου. Παραμέρισμα.

Σε ένα άλλο κύπελλο, κοσκινίστε το αλεύρι, cornstarch και το άλας από κοινού. Παραμέρισμα.

Στο κύπελλο του ηλεκτρικού αναμίκτη σας (ή με έναν αναμίκτη χεριών), αποβουτυρώστε το βούτυρο μέχρι ομαλό (περίπου ένα λεπτό). Προσθέστε το μίγμα ζάχαρης και κακάου και κτυπήστε μέχρι πλήρως ενσωματωμένος (περίπου 2 λεπτά). Προσθέστε τη σκόνη βανίλιας και espresso και κτυπήστε μέχρι ενσωματωμένος. Κατόπιν προσθέστε το μίγμα αλευριού στο βουτύρου μίγμα και κτυπήστε έως ότου ενώνεται η ζύμη ακριβώς.

Διαδώστε τη ζύμη πέρα από το κατώτατο σημείο της έτοιμης πανοραμικής λήψης και πατήστε ήπια τη ζύμη, με τα άκρα δακτύλου σας ή το πίσω μέρος ενός κουταλιού, για να διαμορφώσετε ένα ομαλό στρώμα. Κατόπιν, με ένα αιχμηρό μαχαίρι, σημειώστε την κορυφή του κουλουρακιού σε περίπου 3 ίντσα Χ δάχτυλα 1 ίντσας (7 X 2.54 εκατ.). Ψήστε για 12 έως 15 λεπτά, ή μέχρι την κορυφή είναι ξηρός και ένα toothpick που παρεμβάλλεται στο κέντρο βγαίνει καθαρός. Αφαιρέστε από το φούρνο και τοποθετήστε σε ένα ράφι καλωδίων που δροσίζει. Ενώ το κουλουράκι είναι ακόμα θερμό, κομμένος το κουλουράκι στα δάχτυλα. Δροσίστε εντελώς πρίν αφαιρεί από την πανοραμική λήψη.

Εάν θέλετε να διακοσμήσετε τα δάχτυλα κουλουρακιών με την άσπρη σοκολάτα σε ένα μικρό κύπελλο heatproof πέρα από μια κατσαρόλλα του σιγοβράζοντας νερού, λειώστε την άσπρη σοκολάτα με το φυτικό περιορισμό. Κατόπιν τοποθετήστε τη λειωμένη σοκολάτα σε μια τσάντα κώνων ή ζύμης εγγράφου που εγκαθίσταται με την άκρη ίντσας a1/16. Προσεκτικά διοχετεύστε με σωλήνες μια λεπτή γραμμή σοκολάτας σε ολόκληρο το κέντρο κάθε μπισκότου και διοχετεύστε με σωλήνες έπειτα μια άλλη γραμμή πέρα από την πρώτη για να τους κάνετε να μοιάσουν με παρουσιάζει. Μην ανησυχήστε για να καταστήσει τις γραμμές σας ακριβείς.

www.systranlinks.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου