aw2
 aw2

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ακούστε τον έξαλλο Κον Μπεντίτ για την κρίση στην Ελλάδα.


Ποιος είδε τον Κον Μπεντίτ και δεν τον φοβήθηκε στο συμβούλιο του Ecofin! Έξω από τα δόντια τα είπε ο γάλλος ευρωβουλευτής των Πράσινων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, στον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Ο Γάλλος ευρωβουλευτής χαρακτήρισε «απολύτως απόντες» τα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και άσκησε οξεία κριτική για την συνολική απουσία πρωτοβουλίας από την Κομισιόν στο θέμα της Ελλάδας.

«Γνωρίζατε χρόνια πριν από την κρίση για το πρόβλημα της Ελλάδας και δεν κάνατε καμία παρέμβαση. Πηγαίνατε στις εκκλησίες, προσευχόσασταν και πιστεύατε ότι θα λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδας. Δεν λύθηκε όμως. Μετά ασκήσαμε όλοι σαν πλειοψηφία ασφυκτική πίεση στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό…. Όμως αυτή την ώρα κύριε Μπαοζο, που ασκείται πίεση στους Έλληνες για να τα καταφέρουν, δεν σας άκουσα να σχολιάζετε τα γεγονός πως τον Αύγουστο εκπρόσωποι της γαλλικής και γερμανικής αμυντικής βιομηχανίας είχαν διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση για να συνεχιστεί η πώληση οπλικών συστημάτων στην Ελλάδα»!

almyrosinfo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου