
{για 6 άτομα}
Σύσταση ανά μερίδα:30 λεπτά προετοιμασία - 4 ώρες ψυγείο
Για τη βάση:
400 γρ. μπισκότα σοκολάτας
6 κουταλιές μαργαρίνη
Για την κρέμα:
200 γρ. ανάλατο κρεμώδες τυρί
250 γρ. μανούρι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
4 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
ο χυμός δύο μεγάλων λεμονιών
Για τη γαρνιτούρα:
1 φλιτζάνι ψιλοτριμμένα μπισκότα (όμοια με αυτά της βάσης)
1 φλιτζάνι τριμμένη κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
Θρυμματίζουμε με τα χέρια τα μπισκότα και τα ζυμώνουμε με τη μαργαρίνη. Τα στρώνουμε σε ταρτιέρα Nο 30 και τα ψήνουμε στους 180° C για 15 λεπτά.
Χτυπάμε στο μίξερ τα τυριά με το γάλα και το γιαούρτι. Στο τέλος προσθέτουμε το χυμό.Μόλις κρυώσει η βάση, ρίχνουμε την κρέμα και αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο να πήξει η κρέμα, για 4 ώρες τουλάχιστον. Πριν το σερβίρουμε, πασπαλίζουμε την επιφάνεια με τα μπισκότα και την κουβερτούρα.
ΟΜΑΔΑ:MAGIC BREAD
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου