Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Ρολς( μικρά ψωμάκια για κουβέρ).


Υλικά:

Αλεύρι(μαλάκο) 700γρ.
Αλεύρι(super) 300γρ.
Μαγιά 40γρ.
Μαργαρίνη μαλακή 50γρ.
Γάλα 30γρ.
Ζάχαρη 15γρ.
Αλάτι 15γρ.
Νερό κρύο 530γρ.

Εκτέλεση:

Αναμειγνύουμε καλά στο ζυμωτήριο το αλεύρι,τη ζάχαρη και το αλάτι.Διαλύουμε τη μαγιά σε μικρή ποσότητα νερού και ζυμώνουμε όλα τα υλικά,ρίχνοντας λίγο λιγό το νερό.Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 15 λεπτά.Τεμαχίζουμε απο 60γρ. έως 110γρ.
και πλάθουμε τοποθετώντας τα ψωμάκια στις λαμαρίνες.Στοφάρουμε στους 33 βαθμούς με ατμούς.Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για όσο χρόνο χρειάζεται με ατμούς.Όταν ξεφουρνίσουμε,δε μετακινούμε τα ψωμάκια παρά μόνο όταν έχουν κρυώσει αρκετά.

ΟΜΑΔΑ:MAGIC BRED

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου