aw2
 aw2

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Συνταγή μπισκότων ζάχαρης.

Τα μπισκότα ζάχαρης είναι ένα γλυκό και τρυφερό μπισκότο που έχει τις θαυμάσια τραγανές άκρες. Είναι αμερικανικοί αγαπημένοι και αν και έγιναν μιά φορά πρώτιστα κατά τη διάρκεια της εποχής Χριστουγέννων, αυτοί είναι τώρα το χρόνο αγαπημένοι. Τους είναι εύγευστους είτε που ντύνεται απλά με ένα ψέκασμα της χρωματισμένης ζάχαρης είτε που παγώνουν με την τήξη.Η συμπάθειά μου που παγώνει στη χρήση για αυτά τα μπισκότα είναι βασιλική τήξη που δεν είναι η ίδια με το πάγωμα των ζαχαροπλαστών που χρησιμοποιείται συνήθως από τους βασικούς αρτοποιούς για να καλύψει τα κέικ και τα μπισκότα. Η βασιλική τήξη είναι διαφορετική δεδομένου ότι ξεραίνει σε μια θαυμάσια ομαλή και σκληρή μεταλλίνη τελειώνει που είναι από καιρό μια συμπάθεια των επαγγελματικών αρτοποιών για να καλύψει τα κέικ γάμου και Χριστουγέννων. Μπορεί να γίνει δύο τρόπους με την κονιοποιημένη ζάχαρη, τα λευκά αυγών και ο χυμός ή η μαρέγκα λεμονιών κονιοποιούν και ποτίζουν. Προτιμώ την προτίμηση της βασιλικής τήξης που γίνεται με τα λευκά αυγών, αλλά εάν ανησυχείτε για τον κίνδυνο σαλμονελών, έχω περιλάβει επίσης μια συνταγή για τη βασιλική τήξη χρησιμοποιώντας τη σκόνη μαρέγκας. Εάν είστε άγνωστοι με τη σκόνη μαρέγκας, είναι μια λεπτή, άσπρη σκόνη που περιέχει τα λευκά, τα σάκχαρα, το άλας, vanillin και τη γόμμα ξηρών αυγών. Μπορεί να βρεθεί στα περισσότερα καταστήματα διακόσμησης και συμβαλλόμενων μερών κέικ ειδάλλως σε απευθείας σύνδεση.

για κάθε χρήση αλεύρι 3 1/2 φλυτζανιών (460 γραμμάρια)

1/4 άλας κουταλακιών του γλυκού

1 σκόνη ψησίματος κουταλακιών του γλυκού (4 γραμμάρια)

ανάλατο βούτυρο 1 φλυτζανιού (227 γραμμάρια), θερμοκρασία δωματίου

1 1/2 φλυτζάνια (300 γραμμάρια) κοκκοποίησαν την άσπρη ζάχαρη

2 μεγάλα αυγά

καθαρό εκχύλισμα βανίλιας 2 κουταλακιών του γλυκού

Βασιλική τήξη που χρησιμοποιεί τα λευκά αυγών:

2 μεγάλα λευκά αυγών

φρέσκος χυμός λεμονιών 2 κουταλακιών του γλυκού

3 (330 γραμμάρια) φλυτζάνια ζάχαρης ζαχαροπλαστών (που κονιοποιούνται ή τήξη), που κοσκινίζεται

ή

Βασιλική τήξη που χρησιμοποιεί τη σκόνη μαρέγκας:

ζάχαρη 4 ζαχαροπλαστών φλυτζανιών (440 γραμμάρια) (που κονιοποιούνται ή τήξη), που κοσκινίζεται

σκόνη μαρέγκας 3 κουταλιών σούπας (30 γραμμάρια)

1/2 εκχύλισμα αμυγδάλων κουταλακιών του γλυκού (προαιρετικό)

1/2 φλυτζάνι - θερμό νερό 3/4 φλυτζανιών (120 - 180 μιλ.)

Για τα μπισκότα ζάχαρης: Σε ένα χωριστό κύπελλο χτυπήστε ελαφρά μαζί το αλεύρι, το άλας, και τη σκόνη ψησίματος. Παραμέρισμα.

Στο κύπελλο του ηλεκτρικού αναμίκτη σας (ή με έναν αναμίκτη χεριών), κτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι ελαφρύς και χνουδωτός (περίπου 3 έως 4 λεπτά). Προσθέστε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας και κτυπήστε μέχρι συνδυασμένος. Προσθέστε το μίγμα αλευριού και κτυπήστε έως ότου έχετε μια ομαλή ζύμη.

Διαιρέστε τη ζύμη στο μισό και τυλίξτε κάθε μισό στο πλαστικό περικάλυμμα. Καταψύξτε για περίπου μια ώρα ή μέχρι την αρκετά εταιρία να κυλήσει.

Προθερμάνετε το φούρνο σε 350 βαθμούς Φ (177 βαθμοί Γ) και τοποθετήστε το ράφι στο κέντρο του φούρνου. Γραμμή δύο φύλλα ψησίματος με το έγγραφο περγαμηνής.

Αφαιρέστε το μισό της κατεψυγμένης ζύμης από το ψυγείο και, στο α ελαφριά η επιφάνεια, ξεδιπλώστε τη ζύμη σε ένα πάχος της 1/4 ίντσας (1 εκατ.). (Η συντήρηση που γυρίζει τη ζύμη καθώς κυλάτε, σιγουρεμένος τη ζύμη δεν κολλά στο μετρητή.) Αποκόψτε επιθυμητός ότι οι μορφές που χρησιμοποιούν το α ελαφριά τα μπισκότα κοπτών και μεταφοράς μπισκότων στο έτοιμο φύλλο ψησίματος. Τοποθετήστε τα φύλλα ψησίματος με τα unbaked μπισκότα στο ψυγείο για 10 έως 15 λεπτά για να καταψύξετε τη ζύμη που αποτρέπει τα μπισκότα από τη διάδοση και την απώλεια της μορφής τους ψήνοντας.

Σημείωση: Εάν δεν πρόκειται να παγώσετε τα ψημένα μπισκότα, μπορείτε να θελήσετε να ψεκάσετε τα unbaked μπισκότα με το κρύσταλλο ή τη λαμπιρίζοντας ζάχαρη.

Ψήστε τα μπισκότα για περίπου 10 λεπτά (ανάλογα με το μέγεθος) ή έως ότου είναι καφετιά γύρω από τις άκρες. Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε τα μπισκότα να δροσίσουν στο φύλλο ψησίματος για λεπτά πρίν μεταφέρει σε ένα ράφι καλωδίων που τελειώνει. Παγετός με τη βασιλική τήξη, εάν επιδιώκεται. Να είστε βέβαιος να αφήσει τη βασιλική τήξη ξηρά εντελώς πρίν καταχωρεί. (Αυτό μπορεί να πάρει αρκετές ώρες.)

Τα παγωμένα μπισκότα θα κρατήσουν αρκετές ημέρες σε ένα αεροστεγές εμπορευματοκιβώτιο. Κατάστημα μεταξύ των στρωμάτων του εγγράφου περγαμηνής ή του εγγράφου κεριών.

Κάνει περίπου τα μπισκότα 36 - 4 ιντσών (10 εκατ.).

Για τη βασιλική τήξη με τα λευκά αυγών: Στο κύπελλο του ηλεκτρικού αναμίκτη σας (ή με έναν αναμίκτη χεριών), κτυπήστε τα λευκά αυγών με το χυμό λεμονιών. Προσθέστε την κοσκινισμένη κονιοποιημένη ζάχαρη και κτυπήστε σε αργόστροφο μέχρι συνδυασμένος και λειάνετε. Η τήξη πρέπει να χρησιμοποιηθεί αμέσως ή να μεταφερθεί σε ένα αεροστεγές εμπορευματοκιβώτιο καθώς η βασιλική τήξη σκληραίνει όταν εκτίθεται στον αέρα. Κάλυψη με το πλαστικό περικάλυμμα όταν όχι σε λειτουργία.

joyofbaking.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου