aw2
 aw2

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Συνταγή ψωμιού κολοκύθας

Τα γρήγορα ψωμιά είναι ο καλύτερος φίλος ενός βασικού αρτοποιού. Με τις απασχολημένες ζωές μας, τι ο καθένας χρειάζεται είναι εύκολες συνταγές που συσκευάζουν πολλή γεύση. Το ψωμί κολοκύθας εγκαθιστά τη δισεκατομμύρισσα κολοκύθα, μαζί με τα συνοδευτικά καρυκεύματά του, δίνει σε αυτό το ψωμί το βλέμμα και την προτίμηση της πτώσης. Η προσθήκη σε αυτό είναι μια εύγευστη ράβδωση του γεμίζοντας τρεξίματος τυριών κρέμας μέσω της μέσης της. Βρήκα αυτήν την συνταγή ψήσιμο της Cindy Mushet's στο «με την αμερικανική συγκομιδή» ενημερωτικό δελτίο που δυστυχώς δεν δημοσιεύεται πλέον. Κάνει δύο φραντζόλες έτσι μπορείτε να παγώσετε μια για την πιό πρόσφατη χρήση.
Αυτή η συνταγή απαιτεί την κονσερβοποιημένη καθαρή κολοκύθα (δεν αγοράζει την κονσερβοποιημένη κολοκύθα που τα καρυκεύματα προσθέτει ήδη) αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε τον πουρέ κολοκύθας σας. Ακριβώς χρησιμοποιήστε τις μικρότερες ποικιλίες κολοκύθας όπως την πίτα ζάχαρης, το μωρό αντέχει ή η κολοκύθα τυριών (περίπου 5-7 λίβρες., 2 1/2 - 3 1/2 κλ.). Κόψτε την κολοκύθα κατά το ήμισυ κατά μήκος, αφαιρέστε όλους τους σπόρους και τις stringy ίνες, και τοποθετήστε την αποκοπή-πλευρά κάτω σε ένα λιπαμένο φύλλο ψησίματος. Ψήστε σε 350 βαθμούς Φ (177 βαθμοί Γ) για περίπου 45 λεπτά σε 1 1/4 ώρες (ανάλογα με το μέγεθος) ή μέχρι εύκολα διαπερνημένος με ένα μαχαίρι. Εκσκάψτε έξω τον πολτό και τον πουρέ σε έναν επεξεργαστή τροφίμων μέχρι ομαλό. Κατόπιν τεντώστε τον πουρέ μέσω ενός κομματιού cheesecloth που αναστέλλεται πέρα από έναν διηθητήρα για να εξαγάγει όλο το υγρό. Δροσίστε πρίν χρησιμοποιεί.Προθερμάνετε το φούρνο σε 350 βαθμούς Φ (177 βαθμοί Γ) και τοποθετήστε το ράφι στο κέντρο του φούρνου. Βούτυρο και ελαφριά αλεύρι δύο - 9 από τις πανοραμικές λήψεις φραντζολών 5 X 3 ιντσών (23 X 13 X 8 εκατ.). Παραμέρισμα.

Για να ψήσει τα καρύδια: Τοποθετήστε τα καρύδια σε ένα φύλλο ψησίματος και ψήστε για περίπου 8 - 10 λεπτά ή μέχρι καφετής και ευώδης. Δροσίστε εντελώς και τεμαχίστε έπειτα χυδαία. Παραμέρισμα.

Τυρί κρέμας που γεμίζει: Στον επεξεργαστή τροφίμων σας, επεξεργαστείτε το τυρί κρέμας μέχρι ομαλό. Προσθέστε τη ζάχαρη και τη διαδικασία ακριβώς μέχρι ομαλός και κρεμώδης. Προσθέστε τα αυγά, ένα σε έναν χρόνο, που επεξεργάζεται ακριβώς μέχρι ενσωματωμένος. Όχι πέρα από τη διαδικασία. Ανακατώστε στο αλεύρι. Παραμέρισμα.

Ψωμί κολοκύθας: Σε ένα μεγάλο κύπελλο, κοσκινίστε ή χτυπήστε ελαφρά μαζί το αλεύρι, τη σκόνη ψησίματος, τη σόδα ψησίματος, το άλας, την κανέλα, και το μοσχοκάρυδο. Παραμέρισμα.

Σε ένα άλλο μεγάλο κύπελλο, χτυπήστε ελαφρά τα αυγά μέχρι ελαφριά κτυπημένος. Προσθέστε τη ζάχαρη και το λειωμένο βούτυρο και χτυπήστε ελαφρά μέχρι συνδυασμένος. Χτυπήστε ελαφρά ή ανακατώστε στην κολοκύθα, το νερό, το εκχύλισμα βανίλιας, και τα καρύδια.

Προσθέστε το μίγμα αλευριού στο μίγμα κολοκύθας και ανακατώστε ακριβώς έως ότου συνδυάζονται τα συστατικά. (Μερικές ραβδώσεις του αλευριού είναι λεπτές.) Όχι πέρα από το μίγμα δεδομένου ότι θα κάνει την αντίσταση ψωμιού.

Διαιρέστε το κτύπημα στο μισό. Πάρτε το μισό και το διαιρέστε ομοιόμορφα μεταξύ των δύο έτοιμων πανοραμικών λήψεων. Διαιρέστε την πλήρωση τυριών κρέμας μέσα μισή και τοποθετήστε κάθε μισό της πλήρωσης στην κορυφή των δύο πανοραμικών λήψεων του κτυπήματος, λειαίνοντας τις κορυφές. Κορυφή με το υπόλοιπο μισό του κτυπήματος. Ψήστε τα ψωμιά για περίπου 50 - 60 λεπτά, ή έως ότου βγαίνει ένα toothpick που παρεμβάλλεται στο κέντρο της φραντζόλας καθαρός.

Τοποθετήστε τις πανοραμικές λήψεις σε ένα ράφι καλωδίων και αφήστε δροσερό για περίπου 10 λεπτά πρίν αφαιρεί τα ψωμιά από τις πανοραμικές λήψεις. Μπορέστε να εξυπηρετήσετε θερμός, κρύος, ή στη θερμοκρασία δωματίου. Καταχωρήστε τα περισσεύματα στο ψυγείο ειδάλλως το πάγωμα για την πιό πρόσφατη χρήση.

Κάνει 2 φραντζόλες.

translate.joyofbaking.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου