aw2
 aw2

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Συνταγή μπισκότων Amaretti

Το Amaretti, έντονο «το είμαι-ah-REHT-γράμμα Τ», είναι το ιταλικό όνομα για macaroons, το οποίο σημαίνει τα μικρά πικρά πράγματα. Τραγανός και τραγανός στο εξωτερικό και μαλακό εσωτερικό, αυτά τα μικρά, καλυμμένα δια θόλου διαμορφωμένα μπισκότα δημιουργήθηκε στη Βενετία Ιταλία κατά τη διάρκεια της περιόδου αναγέννησης...Τα μπισκότα Amaretti γίνονται από είτε να στηρίξουν τα αμύγδαλα είτε τη συρραφή αμυγδάλων, μαζί με τα λευκά ζάχαρης και αυγών και μπορούν να αρωματιστούν με τη σοκολάτα είτε τα ηδύποτα. Πολλάκις, δύο ψημένα μπισκότα στριμώχνονται μαζί με το ganache, buttercream ή τη μαρμελάδα. Παραδοσιακά αυτά τα μπισκότα εξυπηρετήθηκαν με ένα γλυκό κρασί ή ένα ηδύποτο επιδορπίων, αλλά είναι επίσης θαυμάσια με ένα κύπελλο του παγωτού, sherbets, ή mousses. Ένας άλλος αγαπημένος τρόπος να χρησιμοποιηθούν αυτά τα μπισκότα είναι να στηριχτούν λεπτά και να προστεθούν έπειτα στα επιδόρπια (όπως τα μικροπράγματα) για την προστιθέμενες σύσταση και τη γεύση.
Για αυτήν την συνταγή Amaretti έχω χρησιμοποιήσει τη συρραφή αμυγδάλων που είναι ένας συνδυασμός ίσων ζεματισμένων έδαφος αμυγδάλων και ζάχαρης μερών, που αναμιγνύεται με τη γλυκόζη, το σιρόπι καλαμποκιού ή τα λευκά αυγών. Έχει μια εύκαμπτη όμως κοκκώδη σύσταση με μια γλυκιά γεύση αμυγδάλων. Πωλημένου στα δοχεία ή τους σωλήνες, συστήνω την κονσερβοποιημένη ποικιλία όπως σκέφτομαι ότι έχει μια ανώτερη προτίμηση. Σαν δευτερεύουσα σημείωση, η συρραφή αμυγδάλων χρησιμοποιείται επίσης με την κατασκευή και τη βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων ζύμης για να καλύψει τα κέικ και τις ζύμες, καθώς επίσης και διαμόρφωση στις διαφορετικούς μορφές και τους αριθμούς. Οποιεσδήποτε αχρησιμοποίητες μερίδες σχεδόν της συρραφής μπορούν να τυλιχτούν σε πλαστικό και να καταψυχτούν ειδάλλως να παγώσουν.

Υλικα:
8 (225 γραμμάρια) κονσερβοποιημένων ουγγιές συρραφών αμυγδάλων

1 φλυτζάνι (200 γραμμάρια) εξαίρετο ή ζάχαρη καστόρων

2 μεγάλα (60 γραμμάρια) λευκά αυγών

Επιπλέον κοκκοποιημένη άσπρη ζάχαρη για το ξεσκόνισμα των μπισκότων

Προθερμάνετε το φούρνο σε 375 βαθμούς Φ (190 βαθμοί Γ) και γραμμή δύο φύλλα ψησίματος με το έγγραφο περγαμηνής. Εγκαταστήστε έτοιμος μια τσάντα ζύμης με a1/2 τη σαφή άκρη ίντσας (1.25 εκατ.).
Χρησιμοποίηση του επεξεργαστή τροφίμων: Σπάστε τη συρραφή αμυγδάλων στα μικρά κομμάτια και τοποθετήστε στο κύπελλο του επεξεργαστή τροφίμων, με τη ζάχαρη. Ο σφυγμός μέχρι το μίγμα είναι πολύ λεπτός. Προσθέστε τα λευκά αυγών σε τρεις προσθήκες, που επεξεργάζονται καλά μετά από κάθε προσθήκη. Συνεχίστε τη ζύμη μέχρι πολύ ομαλό (περίπου ένα λεπτό).

Χρησιμοποίηση του ηλεκτρικού αναμίκτη: Σπάστε τη συρραφή αμυγδάλων στα μικρά κομμάτια και τοποθετήστε στο κύπελλο του ηλεκτρικού αναμίκτη μαζί με τη ζάχαρη. Μίγμα σε αργόστροφο μέχρι πολύ λεπτό. Προσθέστε τα λευκά αυγών σε τρεις προσθήκες, αναμιγνύοντας καλά μετά από κάθε προσθήκη. Συνεχίστε τη ζύμη μέχρι πολύ ομαλό, περίπου 3 έως 4 λεπτά.

Γεμίστε την τσάντα ζύμης με το μίγμα αμυγδάλων. Διοχετεύστε με σωλήνες τα αναχώματα 1 1/2 ίντσας (3.75 εκατ.) επάνω στο έγγραφο περγαμηνής, που χωρίζει κατά διαστήματα περίπου 1 ίντσα (2.5 εκατ.) χώρια. Αφότου έχετε γεμίσει το φύλλο ψησίματος με τα αναχώματα μπισκότων, πάρτε μια υγρή πετσέτα εγγράφου και πατήστε ελαφριά την κορυφή κάθε μπισκότου για να λειάνετε έξω την επιφάνεια (θέλετε να λειάνετε έξω την άκρη της ζύμης στην κορυφή κάθε μπισκότου που προκαλείται από τη διοχέτευση με σωλήνες). Ελαφριά ψεκάστε μια λίγη ζάχαρη πάνω από κάθε μπισκότο.
Ψήστε για 15 λεπτά, ή έως ότου έχουν αυξηθεί τα μπισκότα, είναι ένα βαθύ χρυσό χρώμα και έχει τις μικροσκοπικές ρωγμές. Αφαιρέστε από το φούρνο και τοποθετήστε την πανοραμική λήψη ψησίματος σε ένα ράφι που δροσίζει. Όταν δροσερός ήπια ξεφλουδίστε τα μπισκότα από την περγαμηνή. Εάν κολλούν στην περγαμηνή, γυρίστε το έγγραφο, πάρτε μια υγρή πετσέτα εγγράφου και σκουπίστε ήπια το κατώτατο σημείο του εγγράφου περγαμηνής για να χαλαρώσετε το μπισκότο.

Κάνει 3 1/2 δωδεκάδα.


translate.joyofbaking.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου