Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΕΪΚ ΑΛΜΥΡΟ.



Υλικά

1 ποτήρι μαργαρίνη


1 ποτήρι γάλα


2 ποτήρια κεφαλοτύρι


3 ποτήρια αλεύρι «ΜΑΝΝΑ»


2 κουταλάκια baking powder


2 κουταλάκια δυόσμο ψιλοκομμένο (φρέσκο ή ξερό)


5 αβγά


2/3 ποτήρι ψιλοκομμένο ζαμπόν και (προαιρετικά) σαλάμι
σκορδάτο


λίγο αλάτι

Εκτέλεση:

Χτυπάμε λίγο τη μαργαρίνη και μετά προσθέτουμε διαδοχικά τα αβγά, το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι με το baking και το δυόσμο. Στο τέλος το τυρί και τα αλλαντικά. Ρίχνουμε το μίγμα σε βουτυρωμένη μακρόστενη φόρμα. Ψήνουμε για 45-60 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C.

ΟΜΑΔΑ:MAGIC BREAB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου