Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ψημένα ψωμάκια με προσούτο.

Υλικά
1 χωριάτικη μπαγκέτα ψωμί
φέτες προσιούτο
2 σκελίδες σκόρδο κομμένες στα δύο
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Αφαιρέστε τις γωνίες από το ψωμί και κόψτε το υπόλοιπο σε φέτες πάχους 2 εκατοστών περίπου. Βάλτε τις φέτες σε προθερμασμένο φούρνο στο grill στους 200οC και ψήστε τις, γυρίζοντάς τις μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσό- καφέ χρώμα και από τις δύο πλευρές. Βγάλτε τις από το φούρνο και ενώ είναι ακόμη ζεστές πάρτε το σκόρδο και τρίψτε το πάνω στο ψωμί.
Πάνω σε κάθε φέτα και στην πλευρά που τρίψατε το σκόρδο βάλτε προσιούτο, ραντίστε το με λίγο ελαιόλαδο και τρίψτε λίγο μαύρο πιπέρι.

www.myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου