aw2
 aw2

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Συνταγή ψωμιού σπόρου παπαρουνών λεμονιών .

Το Lemony και βουτυρώδης είναι πώς θα περιέγραφα αυτό το εύγευστο ψωμί σπόρου παπαρουνών λεμονιών. Το βούρτσισμα του ακριβώς ψημένου ψωμιού με ένα ζαχαρούχο λούστρο λεμονιών κάνει όλη τη διαφορά. Το λούστρο προσθέτει μια συμπαθητική γεύση εσπεριδοειδών στο ψωμί και την καθιστά τρυφερή και υγρή έτσι θα κρατήσει για τις ημέρες. Αυτή η θαυμάσια συνταγή είναι ένα που προσαρμόστηκα από την άριστη «Βίβλο κέικ» ροδαλού Beranbaum επιβολής.Αυτή η συνταγή χρησιμοποιεί μια ελαφρώς διαφορετική μέθοδο για να αναμίξει το κτύπημα. Αντί απλά να αποβουτυρώσει το βούτυρο και τη ζάχαρη, έπειτα που προσθέτουν τα αυγά, που ακολουθούνται από το αλεύρι και το γάλα, αυτή η συνταγή χρησιμοποιεί τι καλείται το «ένα κύπελλο» ή «γρήγορη μέθοδο».

Συνταγή ψωμιού σπόρου παπαρουνών λεμονιών:

3 μεγάλα αυγά

εκχύλισμα 1 1/2 βανίλιας κουταλακιών του γλυκού καθαρό

γάλα 1/4 φλυτζανιών (60 μιλ.)

για κάθε χρήση αλεύρι 1 1/2 φλυτζανιών (195 γραμμάρια), που κοσκινίζεται

το 3/4 φλυτζάνι (150 γραμμάρια) κοκκοποίησε την άσπρη ζάχαρη

1 σκόνη ψησίματος κουταλακιών του γλυκού

1/4 άλας κουταλακιών του γλυκού

1 ξυμένη κουτάλι σούπας απόλαυση λεμονιών (εξωτερικό κίτρινο δέρμα του λεμονιού)

3 σπόροι παπαρουνών κουταλιών σούπας (30 γραμμάρια)

ανάλατο βούτυρο 13 κουταλιών σούπας (184 γραμμάρια), που μαλακώνεται

Σιρόπι λεμονιών:

χυμός λεμονιών 1/4 φλυτζανιών (60 μιλ.) φρέσκος

το 1/3 φλυτζάνι (65 γραμμάρια) κοκκοποίησε την άσπρη ζάχαρη

Ψωμί σπόρου παπαρουνών λεμονιών: Προθερμάνετε το φούρνο σε 350 βαθμούς Φ (180 βαθμοί Γ) και τοποθετήστε το ράφι φούρνων στο κέντρο του φούρνου. Βούτυρο και αλεύρι (ή ψεκασμός με έναν ψεκασμό λαχανικών/αλευριού μη ραβδιών) το κατώτατο σημείο και οι πλευρές μιας πανοραμικής λήψης φραντζολών (8 X 4 X 2 1/2 ίντσα) (20 X 10 X 7 εκατ.). Γραμμή το κατώτατο σημείο της πανοραμικής λήψης με το έγγραφο περγαμηνής και το βούτυρο και του αλευριού το έγγραφο.

Σε ένα χωριστό κύπελλο, χτυπήστε ελαφρά μαζί τα αυγά, το εκχύλισμα βανίλιας, και το γάλα.

Στο κύπελλο του ηλεκτρικού αναμίκτη σας, ή με έναν αναμίκτη χεριών, κτυπήστε το αλεύρι, τα σάκχαρα, τη σκόνη ψησίματος, το άλας, την απόλαυση λεμονιών, και τους σπόρους παπαρουνών μέχρι συνδυασμένος. Προσθέστε το μαλακωμένο βούτυρο και το μισό μίγμα και το μίγμα αυγών σε αργόστροφο μέχρι υγραμένος. Αυξήστε την ταχύτητα στο μέσο και κτυπήστε για περίπου ένα λεπτό. (Αυτό αερίζει και αναπτύσσει τη δομή του κέικ.) Ξύστε κάτω από τις πλευρές του κύπελλου και προσθέστε το υπόλοιπο μίγμα αυγών σε δύο batch, που κτυπούν περίπου 30 δευτερόλεπτα μετά από κάθε προσθήκη. (Αυτό θα ενισχύσει τη δομή του κτυπήματος.)

Ξύστε το κτύπημα στην έτοιμη πανοραμική λήψη και ψήστε για περίπου 55 έως 65 λεπτά, ή μέχρι το ψωμί είναι χρυσός καφετής και ένα toothpick που παρεμβάλλεται στο κέντρο βγαίνει καθαρός. Μπορεί να πρέπει να καλύψετε το ψωμί με το βουτυρωμένο φύλλο αλουμινίου μετά από περίπου 30 λεπτά εάν βρίσκετε την πέρα από-αμαύρωση ψωμιού.

Εν τω μεταξύ, σε μια μικρή κατσαρόλλα, φέρτε το χυμό ζάχαρης και λεμονιών σε σημείο βρασμού, ανακατώνοντας έως ότου διαλύει η ζάχαρη.

Όταν το ψωμί γίνεται, αφαιρέστε από το φούρνο και τοποθετήστε σε ένα ράφι καλωδίων. Διαπερνήστε την καυτή φραντζόλα όλες με ένα ξύλινο οβελίδιο ή toothpick και βουρτσίστε έπειτα την κορυφή της φραντζόλας με το περίπου μισό καυτό σιρόπι λεμονιών. Δροσίστε τη φραντζόλα στην πανοραμική λήψη γιατί περίπου 10 λεπτά κατόπιν αναστρέφουν επάνω σε ένα λιπαμένο ράφι καλωδίων. Βουρτσίστε το υπόλοιπο σιρόπι επάνω στο κατώτατο σημείο και τις πλευρές της φραντζόλας. Το Reinvert το ψωμί έτσι αυτό είναι δεξιά πλευρά επάνω και δροσίζει έπειτα το ψωμί εντελώς πρίν τυλίγει. Κατάστημα τουλάχιστον ολονυκτίς πρίν χρησιμεύει να επιτραπεί το σιρόπι λεμονιών για να διανείμει σε όλη τη φραντζόλα.

Κάνει 1 φραντζόλα.

ΟΜΑΔΑ:MAGIC BREAD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου