Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Μπισκότα με μαύρη σοκολάτα και βρόμη.

Υλικά (για 15 περίπου κομμάτια)
300 γρ. νιφάδες βρόμης
180 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
60 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
60 γρ. μέλι
1 κ.τ.σ. αποξηραμένες μπανάνες
1 κ.τ.σ. αποξηραμένα δαμάσκηνα ψιλοκομμένα

Ετοιμασία
Λιώνετε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί. Όταν είναι έτοιμα, απομακρύνετε το μπολ από τη φωτιά και προσθέτετε το μέλι. Προσθέτετε τη βρόμη και τα αποξηραμένα φρούτα και ανακατεύετε καλά.

Αδειάζετε το μείγμα σε ένα παραλληλόγραμμο αλουμινένιο ταψάκι και το στρώνετε καλά ώστε να μην ξεπερνάει το 1 εκ. σε πάχος.

Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για περίπου μισή ώρα. Αφήνετε το ταψί να κρυώσει για μία ώρα και κόβετε με κοφτερό μαχαίρι σε μικρά ορθογώνια κομμάτια. Διατηρείται σε δροσερό μέρος ή στο ψυγείο.

www.myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου