aw2
 aw2

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Tarts κουλουρακιών που γεμίζουν με τη συνταγή κρέμας .

ο κουλουράκι δεν αποτυγχάνει ποτέ να ευχαριστήσει. Τα σκωτσέζικα στην προέλευση αυτό μιά φορά μόνο εξυπηρετήθηκαν κατά τη διάρκεια της εποχής Χριστουγέννων. Σήμερα το απολαμβάνουμε το χρόνο και με τόσες πολλές μορφές. Αυτά τα Tarts κουλουρακιών είναι ένα μεγάλο παράδειγμα για το πώς το ευπροσάρμοστο κουλουράκι μπορεί να είναι, δεδομένου ότι δεν κάνουμε τα μπισκότα, αντ' αυτού εμείς κάνει τα χαριτωμένα μικρά μεμονωμένα ξινά κοχύλια.Τα ξινά κοχύλια διαμορφώνονται με την πίεση των μικρών σφαιρών της βουτυρώδους ζύμης κουλουρακιών στους μικροσκοπικούς muffin κασσίτερους και το ψήσιμο τους μέχρι την κρούστα και σκουραίνουν ελαφριά. Το μεγάλο πράγμα για αυτά τα ξινά κοχύλια είναι ότι καταχωρούν πολύ καλά έτσι μπορείτε να τους κάνετε ημέρες πριν από την εξυπηρέτηση. Εάν συμπαθείτε μπορούν να γίνουν στις μεγάλες ποσότητες και να παγώσουν. Η πλήρωση για αυτά τα tarts κουλουρακιών θα υπενθυμίσει σε σας cheesecake, μόνο αυτή η πλήρωση δεν πρέπει να ψηθεί. Γίνεται και με το τυρί κρέμας και με το γλυκαμένο συμπυκνωμένο γάλα με έναν μικρούς χυμό λεμονιών και μια απόλαυση που προστίθενται για να φέρει έξω όλες τις καλές γεύσεις. Πάλι, όπως με τα ξινά κοχύλια, η πλήρωση μπορεί να γίνει αρκετές ημέρες εκ των προτέρων και απλά καλυμμένος και να καταχωρηθεί στο ψυγείο. Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερο να γίνει μια ημέρα ή δύο μπροστά όπως ωφελείται από την ύπαρξη στο ψυγείο. Χρειάζεται εκείνο τον χρόνο στην εταιρία επάνω και για τις γεύσεις του που ανακατεύουν. Ακριβώς να είστε βέβαιος να γεμίσει tarts κουλουρακιών με την κρέμα η ημέρα να χρησιμεύσει προκειμένου να κρατηθεί το κουλουράκι θαυμάσια τραγανό. Αυτοί είναι τόσο όμορφοι όταν διακοσμείται με τα φρέσκες μούρα ή τις φέτες των αγαπημένων φρούτων σας.

Tarts κουλουρακιών:

ανάλατο βούτυρο 1 φλυτζανιού (227 γραμμάρια) (2 ραβδιά), θερμοκρασία δωματίου

ζάχαρη ζαχαροπλαστών 1/2 φλυτζανιών (65 γραμμάρια) (που κονιοποιούνται ή τήξη)

1 καθαρό εκχύλισμα βανίλιας κουταλακιών του γλυκού

για κάθε χρήση αλεύρι 1 1/2 φλυτζανιών (210 γραμμάρια)

cornstarch 2 κουταλιών σούπας (30 γραμμάρια) ή αλεύρι ρυζιού

1/8 άλας κουταλακιών του γλυκού

Τυρί κρέμας που γεμίζει:

1-8-oz. (227 γραμμάρια) τυρί κρέμας συσκευασίας - που μαλακώνεται

1-14 η ουγγιά (396 γραμμάρια) μπορεί γλυκαμένο συμπυκνωμένο γάλα

χυμός λεμονιών 1/3 φλυτζανιών (80 μιλ.) (που συμπιέζεται πρόσφατα)

Απόλαυση ενός λεμονιού

1 εκχύλισμα βανίλιας κουταλακιών του γλυκού (4 γραμμάρια) καθαρό

Διακοσμήστε:

Οποιοσδήποτε συνδυασμός μούρων (βακκίνια, φράουλες, βατόμουρα, σμέουρα) ή άλλων φρούτων όπως οι φέτες του ακτινίδιου.

Σημείωση: Cornstarch (αλεύρι καλαμποκιού) ή το αλεύρι ρυζιού αντικαθιστά μερικών από το για κάθε χρήση αλεύρι για να παραγάγει ένα λεπτότερο και εύθραυστο κουλουράκι.

Απόλαυση λεμονιών - ο κίτρινος εξωτερικός φλοιός του λεμονιού που περιέχει τη γεύση και το άρωμα των φρούτων.

Tarts κουλουρακιών: Ελαφριά βουτύρου, ή ψεκασμός με έναν αντικολλητικό φυτικό ψεκασμό, 36 μικροσκοπικοί muffin κασσίτεροι (περίπου 2 ίντσα (5 εκατ.) στη διάμετρο). Παραμέρισμα. Προθερμάνετε το φούρνο σε 325 βαθμούς Φ (170 βαθμοί Γ) και τοποθετήστε το ράφι στο κέντρο του φούρνου.

Στο κύπελλο του ηλεκτρικού αναμίκτη σας, ή με έναν αναμίκτη χεριών, κτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί (περίπου δύο λεπτά). Κτυπήστε στο εκχύλισμα βανίλιας. Προσθέστε το αλεύρι, cornstarch και το άλας και το μίγμα ακριβώς μέχρι ενσωματωμένος.

Διαιρέστε τη ζύμη σε 36 ομαλά κομμάτια και τοποθετήστε μια σφαίρα της ζύμης στο κέντρο κάθε muffin κασσίτερου. Με τα άκρα δακτύλου σας, πατήστε τη ζύμη επάνω οι πλευρές του μεμονωμένου muffin κασσίτερου έτσι υπάρχει μια εγκοπή στο κέντρο. Μόλις γεμίζω, τοποθετήστε την ξινή πανοραμική λήψη, με τα unbaked κοχύλια, στον ψυκτήρα για περίπου 10 λεπτά έτσι το κουλουράκι μπορεί να γίνει σταθερό. (Αυτό θα βοηθήσει να αποτρέψει το κουλουράκι από να ξεφυσήξει επάνω κατά τη διάρκεια του ψησίματος.)

Ψήστε για περίπου 18 - 20 λεπτά ή μέχρι ελαφριά. Περίπου στα μισά του δρόμου μέσω του χρόνου ψησίματος, τσιμπήστε ελαφριά το κατώτατο σημείο κάθε κουλουρακιού, με τα δόντια ενός δικράνου, εάν έχουν ξεφυσήξει επάνω. Ελέγξτε πάλι μετά από άλλο πέντε λεπτά και τσίμπημα πάλι εάν είναι απαραίτητο. Μόλις ψηθούν πλήρως, αφαιρέστε από το φούρνο και τοποθετήστε σε ένα ράφι καλωδίων που δροσίζει. Όταν δροσίζεται εντελώς, αφαιρέστε tarts από την πανοραμική λήψη. (Αυτοί μπορούν να γίνουν στις μεγάλες ποσότητες και να παγώσουν.)

Τυρί κρέμας που γεμίζει: Στον επεξεργαστή τροφίμων ή τον ηλεκτρικό αναμίκτη σας, κτυπήστε το τυρί κρέμας μέχρι χνουδωτό. Προσθέστε το συμπυκνωμένους γάλα, το χυμό λεμονιών, την απόλαυση, και τη βανίλια και τη διαδικασία ακριβώς μέχρι ομαλό. (Όχι πέρα από τη διαδικασία ή η πλήρωση θα είναι πάρα πολύ runny.) Μεταφέρετε την πλήρωση σε ένα κύπελλο, καλύψτε, και καταψύξτε μέχρι την εξυπηρέτηση του χρόνου. (Είναι καλύτερο να γίνει η πλήρωση τουλάχιστον μιας ημέρας για να του δώσει εκ των προτέρων το χρόνο να γίνει σταθερό και για όλες τις γεύσεις που ανακατεύουν).

Για να εξυπηρετήσει: Χρησιμοποιώντας δύο μικρά κουτάλια, γεμίστε τα ξινά κοχύλια με την πλήρωση τυριών κρέμας. Τα γεμισμένα ξινά κοχύλια μπορούν να γίνουν αρκετές ώρες εκ των προτέρων και να καταψυχτούν. Αμέσως πρίν εξυπηρετεί την κορυφή με τα φρέσκα μούρα ή την αποκοπή επάνω στα φρούτα.

Κάνει περίπου μικροσκοπικά tarts 36 - 2 ιντσών (5 εκατ.).

www.systranlinks.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου