
Tarts κουλουρακιών:
ανάλατο βούτυρο 1 φλυτζανιού (227 γραμμάρια) (2 ραβδιά), θερμοκρασία δωματίου
ζάχαρη ζαχαροπλαστών 1/2 φλυτζανιών (65 γραμμάρια) (που κονιοποιούνται ή τήξη)
1 καθαρό εκχύλισμα βανίλιας κουταλακιών του γλυκού
για κάθε χρήση αλεύρι 1 1/2 φλυτζανιών (210 γραμμάρια)
cornstarch 2 κουταλιών σούπας (30 γραμμάρια) ή αλεύρι ρυζιού
1/8 άλας κουταλακιών του γλυκού
Τυρί κρέμας που γεμίζει:
1-8-oz. (227 γραμμάρια) τυρί κρέμας συσκευασίας - που μαλακώνεται
1-14 η ουγγιά (396 γραμμάρια) μπορεί γλυκαμένο συμπυκνωμένο γάλα
χυμός λεμονιών 1/3 φλυτζανιών (80 μιλ.) (που συμπιέζεται πρόσφατα)
Απόλαυση ενός λεμονιού
1 εκχύλισμα βανίλιας κουταλακιών του γλυκού (4 γραμμάρια) καθαρό
Διακοσμήστε:
Οποιοσδήποτε συνδυασμός μούρων (βακκίνια, φράουλες, βατόμουρα, σμέουρα) ή άλλων φρούτων όπως οι φέτες του ακτινίδιου.
Σημείωση: Cornstarch (αλεύρι καλαμποκιού) ή το αλεύρι ρυζιού αντικαθιστά μερικών από το για κάθε χρήση αλεύρι για να παραγάγει ένα λεπτότερο και εύθραυστο κουλουράκι.
Απόλαυση λεμονιών - ο κίτρινος εξωτερικός φλοιός του λεμονιού που περιέχει τη γεύση και το άρωμα των φρούτων.
Tarts κουλουρακιών: Ελαφριά βουτύρου, ή ψεκασμός με έναν αντικολλητικό φυτικό ψεκασμό, 36 μικροσκοπικοί muffin κασσίτεροι (περίπου 2 ίντσα (5 εκατ.) στη διάμετρο). Παραμέρισμα. Προθερμάνετε το φούρνο σε 325 βαθμούς Φ (170 βαθμοί Γ) και τοποθετήστε το ράφι στο κέντρο του φούρνου.
Στο κύπελλο του ηλεκτρικού αναμίκτη σας, ή με έναν αναμίκτη χεριών, κτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί (περίπου δύο λεπτά). Κτυπήστε στο εκχύλισμα βανίλιας. Προσθέστε το αλεύρι, cornstarch και το άλας και το μίγμα ακριβώς μέχρι ενσωματωμένος.
Διαιρέστε τη ζύμη σε 36 ομαλά κομμάτια και τοποθετήστε μια σφαίρα της ζύμης στο κέντρο κάθε muffin κασσίτερου. Με τα άκρα δακτύλου σας, πατήστε τη ζύμη επάνω οι πλευρές του μεμονωμένου muffin κασσίτερου έτσι υπάρχει μια εγκοπή στο κέντρο. Μόλις γεμίζω, τοποθετήστε την ξινή πανοραμική λήψη, με τα unbaked κοχύλια, στον ψυκτήρα για περίπου 10 λεπτά έτσι το κουλουράκι μπορεί να γίνει σταθερό. (Αυτό θα βοηθήσει να αποτρέψει το κουλουράκι από να ξεφυσήξει επάνω κατά τη διάρκεια του ψησίματος.)
Ψήστε για περίπου 18 - 20 λεπτά ή μέχρι ελαφριά. Περίπου στα μισά του δρόμου μέσω του χρόνου ψησίματος, τσιμπήστε ελαφριά το κατώτατο σημείο κάθε κουλουρακιού, με τα δόντια ενός δικράνου, εάν έχουν ξεφυσήξει επάνω. Ελέγξτε πάλι μετά από άλλο πέντε λεπτά και τσίμπημα πάλι εάν είναι απαραίτητο. Μόλις ψηθούν πλήρως, αφαιρέστε από το φούρνο και τοποθετήστε σε ένα ράφι καλωδίων που δροσίζει. Όταν δροσίζεται εντελώς, αφαιρέστε tarts από την πανοραμική λήψη. (Αυτοί μπορούν να γίνουν στις μεγάλες ποσότητες και να παγώσουν.)
Τυρί κρέμας που γεμίζει: Στον επεξεργαστή τροφίμων ή τον ηλεκτρικό αναμίκτη σας, κτυπήστε το τυρί κρέμας μέχρι χνουδωτό. Προσθέστε το συμπυκνωμένους γάλα, το χυμό λεμονιών, την απόλαυση, και τη βανίλια και τη διαδικασία ακριβώς μέχρι ομαλό. (Όχι πέρα από τη διαδικασία ή η πλήρωση θα είναι πάρα πολύ runny.) Μεταφέρετε την πλήρωση σε ένα κύπελλο, καλύψτε, και καταψύξτε μέχρι την εξυπηρέτηση του χρόνου. (Είναι καλύτερο να γίνει η πλήρωση τουλάχιστον μιας ημέρας για να του δώσει εκ των προτέρων το χρόνο να γίνει σταθερό και για όλες τις γεύσεις που ανακατεύουν).
Για να εξυπηρετήσει: Χρησιμοποιώντας δύο μικρά κουτάλια, γεμίστε τα ξινά κοχύλια με την πλήρωση τυριών κρέμας. Τα γεμισμένα ξινά κοχύλια μπορούν να γίνουν αρκετές ώρες εκ των προτέρων και να καταψυχτούν. Αμέσως πρίν εξυπηρετεί την κορυφή με τα φρέσκα μούρα ή την αποκοπή επάνω στα φρούτα.
Κάνει περίπου μικροσκοπικά tarts 36 - 2 ιντσών (5 εκατ.).
www.systranlinks.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου