Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Μπισκοτάκια Black and White.

Συστατικά.

* 3 κρόκους
* 200 γρ ζάχαρη άχνη
* 200 γρ αμύγδαλα αλεσμένα
* 100 γρ φουντούκια ή καρύδια αλεσμένα
* 200 γρ σοκολάτα τριμμένη
* 1 βανίλια
* 1 κ,γ κανέλλα
* 3 κ,σ αλεύρι
* 2 κ,σ λικέρ τής αρεσκεία σας
* 3 ασπράδια σε μαρέγκα
* ζάχαρη άχνη για το τύλιγμα

Οδηγίες.
1. Χτυπάμε τούς κρόκους μέ τήν ζάχαρη καί συνεχίζουμε κατά σειρά μέ τά άλλα υλικά
2. Στό τέλος προσθέτουμε καί τήν μαρέγκα καί ανακατεύουμε νά ενωθεί καλά μέ τήν ζήμη.
3. Αφήνουμε 6 ώρες στό ψυγείο, εγώ τήν άφησα όλη τήν νύχτα
4. Μετά κάνουμε μικρά μπαλάκια τά τυλίγουμε στήν άχνη καί τά τοποθτούμε σέ ταψί με λαδόκολα
5. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς γία 10 -15 λεπτά

ΟΜΑΔΑ:MAGIC BREAD<ΜΑΝΤΖΩΡΟΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου