aw2
 aw2

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Στη Λάρισα το 31ο Συνέδριο Αρτοποιών.

Η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, διοργανώνει στις 1, 2 & 3 Οκτωβρίου 2011 το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αρτοποιών, στο ξενοδοχείο «IMPERIAL», στην Λάρισα.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «πρόκειται για τον κορυφαίο θεσμό του συνδικαλιστικού κινήματος των Ελλήνων αρτοποιών καθώς οι εκπρόσωποι των συλλόγων αρτοποιών από κάθε γωνιά της Ελλάδας εκλέγουν τα νέα όργανα διοίκησης της ομοσπονδίας, συζητούν διεξοδικά αλλά και ενημερώνονται για πληθώρα επαγγελματικών, επιστημονικών και συνδικαλιστικών θεμάτων.

Το Συνέδριο αυτό που γίνεται κάθε 3 χρόνια, θα το παρακολουθήσουν 450 έως 500 προσκεκλημένοι, όπως σύνεδροι, συνεργάτες – προμηθευτές, πολιτειακοί παράγοντες, εκπρόσωποι από Επιμελητήρια & Ομοσπονδίες της χώρας μας, καθώς και παράγοντες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στόχος είναι η ενημέρωση σε θέματα που άπτονται των επιχειρήσεων μας και θα είναι ικανά να προωθήσουν την ομαλή λειτουργία μας και να εντάξουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων μας σε επιστημονική βάση.

Γι αυτόν τον λόγο έχουν κληθεί και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και την επιστημονική τους γνώση διακεκριμένοι ομιλητές όπως ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος- Καθηγητής εργατικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Κων/νος Βαθιώτης- ακαδημαϊκός διευθυντής του τμήματος MARKETING του ICBS Θεσσαλονίκης και άλλοι επιστημονικοί μας συνεργάτες που θα αναλύσουν θέματα άμεσα συνδεδεμένα με τον κλάδο της Βιοτεχνικής αρτοποιίας».

www.kosmoslarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου