Συστατικά:
* 1 φλυτζάνι τσαγιού σπορέλαιο
* 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
* 4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
* 50 γρ. σοκολάτα υγείας
* 35 περίπου κομμάτια καρυδόψιχας (αν είναι δυνατόν ολόκληρα)
Οδηγίες:
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το αλεύρι. Λειώνουμε τη σοκολάτα σε μπέν - μαρί και την προσθέτουμε στο μίγμα. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή. Πλάθουμε τα μπισκότα σε στρογγυλά μπαλάκια, στρώνουμε το ταψί σε λαδωμένο λαδόχαρτο και τοποθετούμε τα μπαλάκια με αρκετή απόσταση μεταξύ τους. Τοποθετούμε εν συνεχεία από ένα κομμάτι καρυδόψιχας πάνω σε κάθε μπισκότο, πιέζοντάς τα στο κέντρο. Ψήνουμε τα μπισκότα σε μέτριο φούρνο 180°C για 12 - 15 λεπτά.
www.arapina.gr
Ἐπει δῆ τὰ κανάλια ΔΕΝ εἶπαν ΟΛΗ τὴν ἀλήθεια, δεῖτε την ΕΔΩ
Πριν από 4 χρόνια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου