aw2
 aw2

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Συνταγή μπισκότων σοκολάτας .

Προσιτότητα για αυτό το μπισκότο όταν χτυπά εκείνη η επόμενη σοκολάτα που ποθεί. Αυτό το πλούσιο και βουτυρώδες δοκιμάζοντας μπισκότο προσαρμόζεται από μια συνταγή σε Regan Daley «στη γλυκιά κουζίνα» και συνδυάζει τη λεπτή γεύση της ολλανδικός-επεξεργασμένης σκόνης κακάου με τα γλυκά άσπρα τσιπ σοκολάτας. Ενώ τέλεια με ένα ψηλό ποτήρι του κρύου γάλακτος, η μαλακή σύστασή της το κάνει επίσης το τέλειο μπισκότο για τα σπιτικά σάντουιτς παγωτού.

Αυτή η ζύμη παγώνει υπέροχα έτσι μπορείτε να απολαύσετε τα πρόσφατα ψημένα μπισκότα κατόπιν παραγγελίας. Διαμορφώστε τη ζύμη στις σφαίρες 1 ίντσας (2.54 εκατ.), τοποθετήστε σε ένα ευθυγραμμισμένο περγαμηνή φύλλο ψησίματος και υποβάλτε τον ψυκτήρα έως ότου παγώνουν τα μπισκότα. Αφαιρέστε το φύλλο ψησίματος από τον ψυκτήρα, τοποθετήστε τις παγωμένες σφαίρες μπισκότων σε μια τσάντα ψυκτήρων, και την επιστροφή στον ψυκτήρα. Όταν θέλετε αυτά τα μπισκότα, τοποθετήστε απλά τις σφαίρες μπισκότων σε ένα ευθυγραμμισμένο περγαμηνή φύλλο ψησίματος, προθερμάνετε το φούρνο, και ψήστε έπειτα όπως κατευθύνεται.

Εάν δεν εξοικειώνεστε με την ολλανδικός-επεξεργασμένη ή Unsweetened σκόνη κακάου είναι κακάο που έχει αντιμετωπιστεί με ένα αλκάλιο για να εξουδετερώσει τα οξέα του. Επειδή είναι ουδέτερο και δεν αντιδρά με τη σόδα ψησίματος, πρέπει να χρησιμοποιηθεί στις συνταγές που απαιτούν τη σκόνη ψησίματος, εκτός αν υπάρχουν άλλα όξινα συστατικά σε επαρκείς ποσότητες χρησιμοποιούμενες. Έχει ένα καφεκόκκινο χρώμα, ήπια γεύση, και είναι εύκολο να διαλύσει στα υγρά. Η λεπτή γεύση της το καθιστά ιδανικό στα ψημένα αγαθά όπως τα ευρωπαϊκές κέικ και τις ζύμες όπου η λεπτή γεύση της συμπληρώνει άλλα συστατικά. Το Droste, Lindt, Valrhona, Poulain και Pernigotti είναι μερικά δημοφιλή εμπορικά σήματα

Κάνει περίπου 24 - 3 ίντσα γύρω από τα μπισκότα.

Υλικά:
ανάλατο βούτυρο 1/2 φλυτζανιών (113 γραμμάρια), θερμοκρασία δωματίου
ανοικτό καφέ ζάχαρη 1/2 φλυτζανιών (110 γραμμάρια)
άσπρη κοκκοποιημένη ζάχαρη 1/4 φλυτζανιών (50 γραμμάρια)
1 μεγάλο αυγό
1 καθαρό εκχύλισμα βανίλιας κουταλακιών του γλυκού
για κάθε χρήση αλεύρι 1 φλυτζανιού (140 γραμμάρια)
σκόνη κακάου 1/4 φλυτζανιών (30 γραμμάρια) ολλανδικός-επεξεργασμένη
1/2 σκόνη ψησίματος κουταλακιών του γλυκού
1/8 άλας κουταλακιών του γλυκού
τσιπ 1 1/2 σοκολάτας φλυτζανιών (260 γραμμάρια) άσπρα ή χοντρά κομμάτια

Προθερμάνετε το φούρνο σε 350 βαθμούς Φ (177 βαθμοί Γ) και τοποθετήστε το ράφι στο κέντρο του φούρνου. Γραμμή δύο φύλλα ψησίματος με το έγγραφο περγαμηνής.

Στο κύπελλο του ηλεκτρικού αναμίκτη σας (ή με έναν αναμίκτη χεριών), αποβουτυρώστε το βούτυρο και τις ζάχαρες μέχρι ελαφρύς και χνουδωτός (2-3 λεπτά). Προσθέστε το εκχύλισμα αυγών και βανίλιας και κτυπήστε μέχρι ενσωματωμένος. Αρχικά κοσκινίστε μαζί τη σκόνη κακάου, το αλεύρι, τη σκόνη ψησίματος, και το άλας και προσθέστε έπειτα στο μίγμα βουτύρου και αυγών. Μίγμα ακριβώς μέχρι ενσωματωμένος. Πτυχές στα τσιπ σοκολάτας.

Χρησιμοποιώντας μικρή σέσουλα παγωτού ή δύο κουτάλια, θέση για 1 1/2 κουτάλια σούπας του κτυπήματος στο έτοιμο φύλλο ψησίματος, που χωρίζουν κατά διαστήματα περίπου 2 ίντσες (5 εκατ.) χώρια.

Ψήστε για περίπου 8 λεπτά ή έως ότου τα μπισκότα είναι ακόμα μαλακά στο κέντρο αλλά είναι σταθερά γύρω από τις άκρες. Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε τα μπισκότα να δροσίσουν στο φύλλο ψησίματος για περίπου 5 λεπτά πρίν αφαιρεί τα μπισκότα σε ένα ράφι καλωδίων που δροσίζει εντελώς.


ΠΗΓΗ:joyofbaking.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου