
Μερικές συνταγές απαιτούν την πλήρωση των κέντρων των μπισκότων με τη μαρμελάδα αφότου ψήνονται. Αυτό είναι καλύτερο εάν θέλετε να καταχωρήσετε τα μπισκότα για περισσότερο από μερικές ημέρες δεδομένου ότι η μαρμελάδα θα μαλακώσει τα μπισκότα με την πάροδο του χρόνου.
Προθερμάνετε το φούρνο σε 350 βαθμούς Φ (177 βαθμοί Γ) και τοποθετήστε το ράφι στο κέντρο του φούρνου. Γραμμή ένα φύλλο ψησίματος με το έγγραφο περγαμηνής.
Στο κύπελλο του ηλεκτρικού αναμίκτη σας (ή με έναν αναμίκτη χεριών), αποβουτυρώστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι ελαφρύς και χνουδωτός (2-3 λεπτά). Προσθέστε το εκχύλισμα λέκιθου και βανίλιας αυγών και κτυπήστε μέχρι συνδυασμένος.
Σε ένα χωριστό κύπελλο, χτυπήστε ελαφρά μαζί το αλεύρι και το άλας. Προσθέστε το μίγμα αλευριού στο κτύπημα και κτυπήστε ακριβώς μέχρι συνδυασμένος. Εάν το κτύπημα είναι πάρα πολύ μαλακό για να κυλήσει στις σφαίρες, καταψύξτε για περίπου 30 λεπτά.
Σε ένα μικρό κύπελλο, χτυπήστε ελαφρά το ασπράδι μέχρι frothy. Τοποθετήστε τα τεμαχισμένα καρύδια σε ένα πιάτο. Κυλήστε τη ζύμη στις σφαίρες 1 ίντσας (2.54 εκατ.). Παίρνοντας μια σφαίρα της ζύμης σε έναν χρόνο, βυθίστε πρώτα στο ασπράδι και έπειτα ελαφριά το ρόλο στα καρύδια. Θέση στο έτοιμο φύλλο ψησίματος που χωρίζει κατά διαστήματα περίπου 1 ίντσα (2.54 εκατ.) χώρια. Χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα ή το τέλος σας ενός ξύλινου κουταλιού, κάνετε μια εγκοπή στο κέντρο κάθε μπισκότου και γεμίστε με το περίπου 1/4 - 1/2 κουταλάκι του γλυκού της μαρμελάδας.
Ψήστε για περίπου 13-15 λεπτά, ή έως ότου τίθενται τα μπισκότα και τα καρύδια έχει σκουρύνει ωραία. Αφαιρέστε από το φούρνο και τοποθετήστε στο ράφι καλωδίων που δροσίζει.
Σημείωση: Για να ψήσει τα καρύδια. Τα καρύδια σε ένα φύλλο ψησίματος και ψήνουν σε έναν φούρνο 350 βαθμού Φ (180 βαθμός Γ) για 8-10 λεπτά (αμύγδαλα, πεκάν και ξύλα καρυδιάς). Τα καρύδια γίνονται όταν είναι ανοιχτοί χρυσός-καφέ στο χρώμα και ευώδη. Ψήστε τα φουντούκια για περίπου 15 λεπτά ή έως ότου ευώδη και αρχίζουν να ξεφλουδίζουν τα εξωτερικά δέρματα. Αφαιρέστε από το φούρνο και τοποθετήστε τα καυτά καρύδια σε μια πετσέτα πιάτων. Κυλήστε επάνω την πετσέτα και αφήστε τα καρύδια να καθίσουν (ατμός) γιατί λεπτά κατόπιν τρίβουν τα καρύδια στην πετσέτα για να αφαιρέσουν κοφτά τα δέρματα. Αφήστε δροσερό εντελώς. Μόλις δροσίσουν τα καρύδια, τοποθετήστε τα στον επεξεργαστή τροφίμων σας και τη διαδικασία μέχρι λεπτά - τεμαχισμένος. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να τους τεμαχίσετε με το χέρι.
Σημείωση: Εάν προγραμματίζετε να καταχωρήσετε αυτά τα μπισκότα, επιθυμώ να τα ψήσω χωρίς τη μαρμελάδα. Ακριβώς μειώστε το χρόνο ψησίματος μέχρι λεπτά. Αυτά τα μπισκότα μπορούν να καταχωρηθούν για για μια εβδομάδα. Γεμίστε τα μπισκότα θα φράξει την ίδια μέρα όπως εξυπηρετώντας.
Κάνει περίπου 20 μπισκότα.
ανάλατο βούτυρο 1/2 φλυτζανιών (113 γραμμάρια), θερμοκρασία δωματίου
το 1/4 φλυτζάνι (50 γραμμάρια) κοκκοποίησε την άσπρη ζάχαρη
1 μεγάλο αυγό, που χωρίζεται
1/2 καθαρό εκχύλισμα βανίλιας κουταλακιών του γλυκού
για κάθε χρήση αλεύρι 1 φλυτζανιού (140 γραμμάρια)
1/8 άλας κουταλακιών του γλυκού
φουντούκια 3/4 φλυτζανιών (100 γραμμάρια), αμύγδαλα, πεκάν ή ξύλα καρυδιάς, που ψήνονται και λεπτά - τεμαχισμένος (δείτε τη σημείωση)
μαρμελάδα 1/2 φλυτζανιών
joyofbaking.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου